<link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:100,400,700,900&amp;subset=latin,latin-ext" rel="stylesheet" type="text/css"/>

Cégtörténet

Már nem csak egész Magyarországon, de a határainkon túl is végzünk aszfaltozás munkákat

Magyarország szerte aszfaltozást, mart aszfaltozás és egyéb útépítéssel kapcsolatos feladatok

Napjainkban...


Nemrég kaptuk meg a sokadik külföldi, aszfaltozás megrendelésünket. Így már nem csak egész Magyarországon, de a határainkon túl is végzünk aszfaltozás, mart aszfaltozás munkákat. Természetesen továbbra is várjuk a hazai megrendelőinket bármilyen útépítéssel, aszfaltozással, mart aszfaltozással kapcsolatos igénnyel. Dolgoztasson profikkal, aszfaltozás, mart aszfaltozás, egyéb útépítés esetén hívja a Profi Aszfalt csapatát!


2010

Tizenöt éve az aszfaltozás, mart aszfaltozás, útépítés piacán.


Mondhatjuk sikernek, de mi nem vagyunk elégedettek. A szakmában, mely az útépítésről, aszfaltozásról, újrahasznosított mart aszfaltozásról szól elsősorban egyre magasabb szinten végezzük el a munkáinkat. A sok éves tapasztalat, melyet az aszfaltozásban, útépítésben szereztünk immár igazi szaktekintélyt alkotott a szakembereinkből. Az aszfaltozás, mart aszfaltozás minden fortélyát megismertük, és ezt nagy odafigyeléssel meg is tanítjuk az újonnan érkező kollégáknak. Az aszfaltozás egy igazi mesterség, és mi mindíg tanuljuk azt. Ahány aszfaltozás, ahány mart aszfaltozás, vagy egyéb útépítés, mi is mindíg tanulunk valamit. Gyakran kemény a tűző napon, szakadó esőben végezni az aszfaltozási, mart aszfaltozási munkákat, de szeretjük csinálni.


2008

Igen! Átléptük az egybefüggő 50 ezer m2, egybefüggő aszfalt felület elkészítését.


Mostanra egyre szélesedő ügyfélkörünknek köszönhetően olyan megrendeléseink is vannak az aszfalt, mart aszfalt utak építésében, hogy a nagyobb megrendelők is bizalommal kezelnek bennünket az elmúlt több, mint 10 évben készült aszfaltozási referenciáink alapján.


2006

Immár teljes az aszfaltozáshoz, mart aszfaltozáshoz, és egyéb útépítéshez használt gépparkunk.


Az egyre több aszfaltozás, mart aszfaltozás eredményeként a bevételeink visszaforgatásánek köszönhetően eljutottunk odáig, hogy már nem kell gépeket bérelnünk. Teljessé vált az aszfaltozó, aszfalt maró, aszfalt hengerelő, és egyéb útépítő gépparkunk.


2000

A millenium nekünk is emlékezetes az aszfaltozásban.


Ebben az évben elértük az általunk aszfaltozott, mart aszfaltozott útszakaszok összeségében a 100 ezer m2 felületet. Az aszfaltozás immár 8 állandó alkalmazottunknak adja a mindennapi kenyeret.


1998

AZ első 3 év mérlege...


Már nem csak a család, de 5 állandó alkalmazott is végzi Magyarország szerte az aszfaltozást, mart aszfaltozást, és egyéb útépítéssel kapcsolatos feladatokat.


1995

Az aszfaltozás mellett döntöttünk.


Vállalkozásunk 1995-ban alakult, családi vállalkozásként kezdtük az aszfaltozó tevékenységet. Nem volt könnyű megvetnünk a lábunkat az útépítő, aszfaltozó piacon, de kitartásunk, és a jól végzett munka eredményeként sikerült.

Profi Aszfalt Kft © 2020 Minden jog fenntartva - Készítette: Weboldal Manager

Top